TYM traktorok

Tekintse meg kínálatunkat a kimagasló minőségű TYM traktorokból!

KÉSZLETRŐL!

Pótkocsik most akciósan!

Gabonavetőgépek készletről

Széles választékban

Cégünkről

CÉGÜNKRŐL

 

A Szal-Agro Kft 1998-ban Miskolcon alakult családi vállalkozásként, fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazása. A kezdeti telephely folyamatosan bővült, változott. Az azonos területen 2016-ban átadott új miskolci telephely színvonalas és modern alkatrészraktárral, javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Lefedve a teljes magyar piacot, a Szal-Agro Kft. a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatás és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani. Főbb termékköreinket elsősorban a lengyelországi gyártók jó minőségű termékei adják. 2012-től országos lefedettségű, saját értékesítő hálózattal rendelkezünk. Az elmúlt évek során országos szinten a cég folyamatos sikereket és elismerést ért el, az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében. 2017 októberében megnyitottuk a Dunántúli telephelyünket Sárbogárdon, a Dél-alföldi telephelyünket pedig Kisszállás mellett.

 

Tevékenységi köreink:

Gépkereskedelem: minőségi, elsősorban lengyel mezőgazdasági gépeket importálunk és a legnagyobb hazai gépgyártó cégekkel állunk kapcsolatban. Kínálatunkban megtalálhatóak erőgépek, talajművelő-, növényvédelmi- és betakarítógépek, pótkocsik, terménycsigák, öntözőgépek, kommunális gépek, faaprítók, kazánok. Az Európa szerte már jól ismert, Dél-Koreában gyártott TYM traktor kizárólagos forgalmazói vagyunk.

Alkatrész kínálatunk: elsősorban az általunk forgalmazott erőgépek és munkagépek alkatrészei, illetve motorolaj, kenőanyag, gumiabroncs.

Szerviz-ellátás: az általunk értékesített erőgépek és munkagépek garanciális szervizelését és a garancia időn túli javítását is végezzük, továbbá vállaljuk egyéb erő- és munkagépek javítását, felújítását, műszaki vizsgára történő felkészítését.

A beruházások elősegítésére hitel- és lízingkonstrukciókkal állunk rendelkezésre, pályázatíróval segítjük a lebonyolítást.

 

Elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLAT menüpont alatt

 

Cégadatok
 
Cégnév: Szal-Agro Kft.
Székhely: 3527 Miskolc, Sajó u. 4.
Adószám: 11778705-2-05
Közösségi adószám: HU11778705
Cégjegyzékszám:  05-09-007420
Tulajdonosok:   Szalai László
In engineering and production, there are often cases of illness of employees and they are associated not only with viral diseases. This is a constant nervous disorders and experiences. Therefore, it is necessary canadianrxon.com to use not only antibiotics, but also antidepressants.

                          Szalainé Gesztelyi Emese
                          Szalai Richárd
                          Szalai Andor

 
Cégképviseletre jogosultak:     Szalai László ügyvezető
                                                  Szalainé Gesztelyi Emese ügyvezető